Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
120 gr zahar
60 ml ulei
150 ml apa minerala
30 gr cacao
1 plic praf de copt
180 gr faina
1 jumatate de borcan dulceata de cirese neagre
Pentru decor: dulceata de cirese negre, nuca macinata
Mod de preparare: Intr-un bol se adauga zaharul, uleiul, apa minerala. Amestecam cca 3 minute continuu si adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si cacao. Adaugam dulceata si amestecam usor. Compozitia obtinuta trebuie sa aiba consistenta ca la blat. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava in cuptorul incalzit si lasa la copt cca 25-30 min. Cand este gata, se scoate din cuptor si se lasa la rece. Se unge la suprafata cu dulceata de cirese negre si se presara cu nuca macinata.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.