Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg ciuperci champignon
1 ceapa medie
2 linguri faina
o mana de marar verde
5 oua
sare
piper si pesmet
Mod de Preparare: Spalam ciupercile de eventualele impuritati, le taiem in 4 si le punem la fiert.
Intre timp taiem o ceapa si o calim in cateva linguri de ulei. Cand ciupercile sunt fierte, le scurgem bine de zeama si le tocam in robotul de bucatarie cat de marunt ne place. Daca nu aveti robot, le tocati cu cutitul bucatele mai mici. Batem 5 oua cu sare si piper si le amestecaam cu ciupercile gata taiate. Spalam mararul si-l tocam si apoi il adaugam ciupercilor. Amestecam totul foarte bine si mai punem in compozitie 2 linguri de faina pentru o mai buna inchegare a ruladei. Ungem o forma de yenna sau teflon cu unt si apoi o tapetam cu pesmet si turnam compozitia de ciuperci. Preincalzim cuptorul la 180 C si coacem rulada pana se rumeneste. Se poate consuma si calda si rece!
Adina va doreste Pofta Buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.