Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 200 g unt, trei ouă, 200 g zahăr, un plic de zahăr vanilat, 200 g făină, o linguriţă de amoniac stins cu suc de lămâie, un kilogram şi jumătate de prune coapte,50 g zahăr pudră.
Preparare: Untul păstrat la temperatura camerei se mixează cu zahărul la viteză maximă, se adaugă şi zahărul vanilat. Se încorporează câte un ou, se stinge amoniacul cu suc de lămâie sau cu un strop de oţet şi se adaugă şi el. La final se toarnă făina. Se omogenizează bine amestecul, apoi se pune într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu hârtie de copt.
Se curăţă prunele, se spală, se şterg, se înjumătăţesc, apoi se scot sâmburii. Se aşază cu coaja în jos, peste aluatul din tavă, şi se bagă la cuptor, circa 30 de minute, până se rumeneşte. Se pudrează cu zahăr vanilat.
Adina va doreste "Pofta Buna"
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.