Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 cana ulei
1/2 cana zahar
2 cani apa
3 cani faina
1/2 cana nuca macinata
3 linguri cacao
1 lingurita bicarbonat stins
1 praf copt
2 zahar vanilat
esenta de rom
Glazura:
5 linguri zahar pudra
2 linguri apa
2 linguri ulei
2 linguri cacao
zahar vanilat
esenta de rom
Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele si se formeaza o compozitie omogena. Se pune compozitia intr o tava tapetata cu faina sau cu foaie de copt si se da la cuptor, la foc potrivit pana se coace (se face testul cu scobitoarea, e coapta daca nu mai ramane compozitie pe scobitoare). Se lasa sa se raceasca. Ingredientele pentru glazura se tin putin pe foc, pana se ingroasa asa putin. Apoi se lasa la racit. Se intinde uniform peste prajitura.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.