Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
12 cotlete de miel
6 linguri de ulei de masline
miezul de la 4 bucati de paine
3 catei de usturoi
3 legaturi de patrunjel
2 crengute de cimbru
3 crengute de rozmarin
zeama de la 1 lamaie
60 gr unt
100 ml vin rosu
Mod de preparare: In bolul de la mixer (blender) se pune miezul de paine, 2 catei de usturoi, verdeata taiata mai marunt, untul si se amesteca pana se obtine o pasta omogena care se acopera cu folie alimentara si se pune la frigider. Intr-o tigaie se prajesc putin cotletele de miel pe ambele parti pana devin aurii. Se ia pasta cu unt si verdeta din frigider si se intinde uniform pe cotletele de miel. Se asaza intr-o tava si se pun la cuptorul preincalzit la 250 C, pentru 15 minute. Peste uleiul in care am prajit cotletele se pune vinul, 1 catel de usturoi zdrobit si se pune la fiert 15 minute, ca sa mai scada putin. Cotletele se scot din cuptor si se servesc cu sosul obtinut anterior.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.