Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
120 gr unt
90 gr zahar pudra
3 oua
2 plicuri zahar vanilat
1 praf de sare
1/2 plic praf de copt
150 gr faina
30 gr cacao
esenta de rom
Pentru umplutura: patratele de ciocolata
Pentru decor: ciocolata si ornament
Mod de preparare: Untul se mixeaza cu zaharul pudra pana obtinem o compozite omogena. Adaugam pe rand ouale intregi si mixam continuu. Adaugam praful de sare, vanilia si faina amestecata cu praful de copt si cacao. Se amesteca pana obtinem o compozitie uniforma. Intr-o tava cu forme de briose punem chese iar in fiecare chesa turnam compozitia. Se adauga 1 patratel de ciocolata in fiecare briosa si apasam usor. Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt cca 20 min. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Cand s-au racit, se glazureaza cu ciocolata si ornament.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.