Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat: 250 g unt sau margarina,
80 g zahar pudra,
1 lingurita esenta lamaie,
300 g faina,
1/4 lingurita sare.
Crema: un ou,
100g zahar,
3 linguri zeama de lamaie ,
coaja rasa de la o lamaie,
1 lingura cu varf, unt moale.
Zahar pudra pt. ornat.
Mod de Preparare: Amesteca untul si zaharul, adauga faina si sarea. Formeaza bilute in palma (cam cat continutul unei lingurite), turteste-le putin si aseaza-le intr-o tava acoperita cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit, timp de 15-20min, pana se rumenesc un pic. Pentru crema amesteca oul batut usor, cu zaharul, zeama + coaja de lamaie si untul, in baie de abur, pana se ingroasa. Lasa la rece. Unge cu crema de lamaie si lipeste, doua cate doua bucati. Pudreaza-le cu zahar pudra. Dupa lipire, ies in jur de 20 de fursecuri. Se pastreaza in cutii inchise, sa nu se intareasca.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.