Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr paste
400 gr carne tocata de pui
1 ceapa mare
1 ardei rosu
1 lingurita boia dulce
1/4 lingurita piper negru macinat
50 ml ulei
100 ml apa fiarta
100 gr cascaval
sare
Mod de preparare: Intr-o cratita se pun 3 l de apa si 1/2 lingurita de sare la fiert, cand aceasta clocoteste se adauga pastele rupte in doua si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le scurgem bine. Ceapa se taie rondele, ardeiul se taie cubulete. Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa si ardeiul. Se adauga carnea de pui tocata si se lasa la prajit amestecand des, pana isi schimba culoarea. Se adauga boia si piper. Se adauga apa fiarta se pune capacul si se lasa la fiert la foc mic timp de 15-20 min. Se verifica in acest timp sa nu scada prea tare apa si sa se arda. Se adauga sare dupa gust. Macaroanele se pun pe farfurii, se adauga sos si cascaval ras. Se servesc calde.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.