Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 gr carne de curcan (piept, pulpa)
100 gr sunca
2 oua intregi
2 cartofi fierti
3 felii de paine
sare si piper dupa gust
1/2 lingurita boia de ardei dulce
susan crud
Mod de preparare: Carnea de curcan impreuna cu sunca se taie cubulete si se trec prin masina de tocat carne. Intr-un bol se adauga: carnea tocata, oua, cartofii fierti si pasati, painea inmuiata si stoarsa in apa, boia, sare si piper dupa gust. Se amesteca pana obtinem o compozitie omogena. Cu o lingurita se portioneaza chitelutele, se modeleaza bile, apoi se trec prin susan. Chiftelutele se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu distanta intre ele. Se intoduce tava in cuptorul incalzit si se lasa pana ce susanul incepe sa capete culoare aurie, cca 30-40 min. Se scot pe servet si se lasa sa se racesca complet. Se pun pe platou sau bol, gata de servit. Se servesc ca aperitiv, au un gust deosebit!
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.