Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru 6-8 persoane:
2 kg de castraveti murati
10 copanele de pui
2 cepe
2-3 catei de usturoi
1 cutie de rosii cuburi
sare si putin ienibahar (optional)
patrunjel
Mod de Preparare: Lasam castravetii in apa, intepati din loc in loc cu varful unui cutit, pentru 2-3 ore (depinde cat de acri sau sarati sunt). Apoi,castravetii se feliaza nu foarte subtire. Copanele de pui, spalate foarte bine, se sareaza si se pun la prajit in putin ulei doar pana prind culoare. Intr-o cratita adaugam 50 ml ulei si calim ceapa, adaugam castravetii feliati si amestecam, lasam la capac pentru 10 minute. Turnam 500 ml apa fiarta si lasam sa fiarba pana ni se pare ca sunt aproape moi. Adaugam condimentele, rosiile si le lasam si pe ele sa fiarba 5 minute, apoi adaugam copanelele de pui si usturoiul tocat. Amestecam usor si punem capacul la cratita pentru inca 10 minute. Presaram patrunjel si servim cu paine taraneasca!
Adina va doreste Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.