Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
pentru 4 portii:
4 pulpe superioare/inferioare, cum preferi,
400 gr fasoale verde, o legatura de marar
2 rosii fara pielita din conserva
un catel de usturoi
sare, piper
100 ml ulei.
Mod de Preparare: Pui fasolea la fiert cam jumate de ora, intr-o oala cu capac, cu apa cat sa o acopere. Pulpele le speli, mararul il toci, usturoiul il tai marunt. Pui ulei in tigaie si cand s-a incins, pui pulpele pana se rumenesc. Apoi le scoti pe-o farfurie alaturi. Cand fasolea s-a inmuiat, pui peste ea pulpele de pui, uleiul in care s-a prajit carnea, piperul, sarea si lasi la fiert inca jumate de ora. Apoi pui rosiile, usturoiul, verdeata si mai lasi inca 15 min. In cazul in care sosul e prea lichid, se poate ingrosa cu putina faina ori maizena, pusa cu cateva minute (vreo 10) inainte dea opri focul.
Adina va doreste Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.