Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 l lapte
9 oua
2 sticlute esenta de rom
zahar
zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
Mod de Preparare: Se fierbe laptele si se lasa la racit.Se amesteca ouale cu mixerul (daca vreti sa fie crema compacta), se adauga romul, zaharul, coaja de lamaie, apoi laptele. Intr-o cratita se pune o cana sau una si jumatate de zahar si se caramelizeaza. Pentru cei care nu stiu, se lasa cratita pe foc mic si se amesteca zaharul continuu cu o lingura de lemn, usor, pana incepe sa se dizolve. Cand a ajuns sa aiba o culoare maronie, se ia de pe foc si se tapeteaza marginile cratitei (adica rasuciti cratita pana cand marginile ei sunt acoperite cu caramel), dar cu mare, mare atentie. Se toarna compozitia de lapte cu oua, apoi se baga la cuptor pentru aprox. o ora. O mai lasati in cuptor cateva minute iar dupa ce se raceste, la frigider. E buna si calda, si rece dar daca o lasati pana a doua zi, se imbiba toate aromele si e si mai buna!
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.