Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1kg ficat pui
un borcan ciuperci
2 cepe marisoare
unt
3 galbenusuri
150 gr smantana
Sare, piper, busuioc
100 gr cascaval
100 ml vin demidulce
Mod de preparare: Curata ceapa si tai-o julien. Topeste intr-o tigaie unt cat o nuca si adauga ceapa. Caleste-o pana se inmoaie si pune si ficateii, plus putin busuioc. Lasa sa se rumeneasca usor si adauga vinul si lasa sa fiarba la foc mic, pana se evapora vinul. Unge un vas termorezistent cu unt, si cu o paleta scoate ceapa si ficatul si aseaza-le in vas – deci! fara zeama. Amesteca galbenusurile cu smantana, adauga putina nucsoara, condimenteaza cu sare si piper si toarna peste ficateii din vas. Introdu tava in cuptorul preincalzit si lasa la foc mediu pentru 20-25 minute. Scoate vasul, pune deasupra bucati de cascaval si-l introdu din nou la cuptor pentru 8-10 minute. Serveste cu mamaligutza si muraturi, cu iaurt, cu salata sau… cu ce vrei tu.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.