Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 unt la temperatura camerei
300 gr zahar tos
3 oua,
3 zahar vanilat
350 gr faina + extra pentru fructe
coaja de la o lamaie si zeama de la jumatate de lamaie
prune uscate, stafide, smochine deshidratate taiate cubulete (fara stafide)
Mod de Preparare: Am amestecat untul cu zaharul pana s-a format o crema omogena si pufoasa,am adaugat apoi cate un ou pe rand si am amestecat bine pana cand le-am pus pe toate 3, am adaugat coaja de lamaie, zeama si zaharul vanilat apoi faina pe rand si am incorporat-o in asa fel incat sa nu faca cocoloase. Peste fructele taiate am pus cam 2 linguri de faina si am amestecat totul, rolul fainii peste fructe este pt a nu le permite sa se lase la fundul aluatului (cred ca stiti despre ce spun, ni s-a intamplat tuturor macar odata). Am incorporat si fructele peste aluat si am dat totul la cuptor intr-o tava (de chec am folosit eu) tapetata cu hartie de copt. Am lasat prajitura in cuptor ca o ora poate chiar un pic mai mult… incercati cu scobitoarea.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.