Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm)
ulei pentru prajit
100 gr faina
sare
Pentru compozitia de pane:
2 oua
faina
sare
5 catei de usturoi zdrobiti
sare si piper dupa gust
Mod de preparare: Dovlecelul se curata de coaja, apoi il taiem felii si presaram cu sare. Lasam cca 20 min, apoi scurgem zeama formata. Feliile de dovlecel se tamponeaza cu un servet uscat si se trec prin faina. Ouale se mixeaza cu sare, piper, usturoiul zdrobit, apa si faina. Feliile de dovlecel se trec prin compozitia de pane (ca si la snitel) si le prajim in ulei fierbinte, pe ambele parti. Dupa prajire se scot pe un servet absorbant, pentru a indeparta surplusul de ulei. Servim cu mujdei de usturoi sau cu sos de iaurt si usturoi.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.