Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru blat
400 g biscuiti simpli,
300 ml apa,
2 linguri cacao,
50 g ciocolata amaruie,
2 linguri esenta de rom,
Crema de iaurt
400 g iaurt,
200 ml frisca,
2 linguri zahar,
10 g gelatina,
2 linguri esenta de vanilie,
Mod de Preparare: Pentru blatul de biscuiti se face un sirop din apa cu zahar care se fierbe pana incepe sa se lege putin. Spre final se adauga si ciocolata in el sa se dizolve. In timp ce siropul se racoreste se zdrobesc foarte bine biscuitii si se amesteca cu praful de cacao. Se stropesc cu siropul rece si se amesteca bine pana devine ca un aluat vartos.
Pentru crema se bate frisca cu cele doua linguri de zahar conform instructiunilor iar gelatina se inmoaie in 3-4 linguri de apa, apoi se dilueaza cu 50 ml apa fierbinte. Se amesteca iaurtul cu gelatina si apoi cu frisca si esenta de vanilie. Intr-o forma detasabila se pune blatul de biscuiti care se taseaza si se niveleaza bine iar peste el se toarna crema de iaurt. Se tine cateva ore la rece.
Adina va doreste Pofta Buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.