Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Ingrediente pentru blat:
5 oua
5 linguri de zahar
6 linguri de faina alba
4 linguri cacao
1 esenta de rom
Ingrediente umplutura:
100 gr unt
350 gr branza dulce
zahar pudra dupa gust
coaja de la o lamaie
250 gr caise
Mod de Preparare: Se bat albusurile spuma tare, adaugam apoi zaharul, se adauga galbenusurile, cacao, esenta si faina. Se amesteca compozitia bine de tot si se pune intr-o tava la copt. Nu o lasam mai mult de 15 min… nici nu e nevoie ca aluatul este relativ subtire. Se scoate aluatul din cuptor si cat e cald se ruleaza intr-un prosop si il lasam la racit.
Pentru compozitie: amestecam untul cu zaharul pudra, adaugam apoi branza, coaja de lamaie, optional si zeama, si amestecam totul bine. la sfarsit adaugam caisele taiate cubulete. Intre timp blatul s-a racit, il desfacem din prosop, intindem pe el compozitia, il rulam la loc si decoram dupa imaginatie. Rulada trebuie sa stea la rece cel putin o ora.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.