Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 morcovi
1 dovlecel
20 pastai de fasole verde
5 cartofi mici
2 cepe
3 rosii
50 ml ulei
sare si piper dupa gust
50 ml apa calda
1/2 legatura patrunjel proaspat
Mod de preparare: Legumele se curata si se spala. Fasolea se rupe in bucati potrivite si se fierbe 3 min in apa cu sare. Dovleceii se taie cubulete si ii prajim cateva minute in ulei incins. Cartofii se taie pe jumatate si, impreuna cu morcovii taiati rondele, se calesc in uleiul in care am calit dovleceii. Ceapa se taie in 4. Intr-un vas termorezistent se pun legumele – cartofii, morcovii, fasolea, dovleceii, ceapa si rosiile taiate fasii, astfel incat sa obtinem un colorit variat. Se adauga sare si piper dupa gust, apa calda si uleiul in care am prajit legumele. Se introduce vasul la cuptor pentru 30 min, la 160C. Legumele se servesc calde, cu patrunjel proaspat tocat marunt.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.