Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 cartofi curatati de coaja si taiati,
1 morcov curatat si taiat rondele,
1 ceapa taiata in jumatate,
1 bucata de praz,
frunze de telina sau 100-150g telina radacina ,
2 capatani de usturoi mici sau una mare,
250g rosii in bulion taiate marunt,
2 litri de apa sau supa de legume,
verdeata taiata marunt (patrunjel),
2-3 linguri ulei de masline sau de floarea soarelui,
sare piper.
Mod de Preparare: Intr-o oala, punem apa si uleiul iar cand clocoteste ,adaugam legumele si usturoiul. Lasam la foc mic sa fiarba bine toate. Scoatem legumele si le pasam/mixam pana obtinem un piure pe care il subtiem cu zeama in care au fiert legumele. Punem din nou pe foc, adaugam si rosiile taiate marunt si lasam sa mai fiarba 5-10min. Potrivim de sare si piper. La final punem si patrunjelul si acoperim cateva minute, pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Aceasta supa se serveste calda, cu paine sau crutoane din paine prajite/uscate in cuptor.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.