Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 chifle
400g pulpe de pui dezosat fiert si taiat marunt
piper, sare, boia de ardei
200g cascaval
50g masline verzi
50g masline negri
100 g branza proaspata
Mod de Preparare: Intr-un bol puneti carnea, peste carne puneti branza, apoi masline verzi si masline negre, cascavalul (opriti cam 50g de cascaval il veti folosi la sfarsit). Puneti sos de rosi, sare, piper, boia de ardei si amestecati toate aceste ingrediente foarte bine. Lasati umplutura la o parte.
Taiati partea de sus a chiflei si scoateti miezul. Asezati chiflele pe o tava de copt, apoi umpleti chiflele cu umplutura pregatita inainte, puneti cam trei linguri in fiecare chifla. Dupa ce terminati presarati niste cascaval deasupra, apoi puneti tava la cuptor pentru 30 de minute la foc mediu.
Adina va doreste Pofta buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.