Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg fasole verde
300 gr pulpa de porc
200 gr costita afumata porc
1 ceapa
3 catei usturoi
boia dulce
foi dafin
sare
faina
Mod de Preparare: Curatati si taiati in bucati mici fasolea, carnea in cubulete de 2 cm aproximativ, la fel si costita. Se pun in cratita pe foc cu putin ulei in care puneti ceapa si usturoiul tocat marunt. Cand acestea s-au prajit putin adaugati boiaua si cateva foi de dafin (2-3 ). Se amesteca bine si adaugati carnea, atat cea proaspata cat si afumatura. Lasati cateva minute asa sa se rumeneasca, apoi adaugati apa cat sa acopere carnea si lasati sa fiarba. Atunci cand carnea a fost fiarta in proportie de 50-60% adaugati si fasolea verde, completati cu apa si lasati in continuare la fiert. Dupa ce toate ingredientele au fost bine fierte, se potriveste de sare. La sfarsit de tot se ingrosa cu o lingurita de faina.
Adina va doreste Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.