Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 gr zahar pudra,
o cutie de foietaj,
300 gr taitei de casa,
500 gr branza de vaca,
4oua,
100 gr margarina sau unt,
zahar vaniliat,
coaja de lamaie,
500 ml smantana
Mod de Preparare: Se incorporeaza branza cu galbenusurile, cu coaja de lamaie, cu zaharul vaniliat, cu 3 sferturi de zahar pudra, cu taiteii fierti si scursi bine. Albusurile se bat spuma si se adauga la ingrediente. Se unge o tava cu unt caldut, si se aseaza jumatate din foile de foietaj. Peste foietaj se aseaza umplutura intins frumos. Peste foietaj stropim untul caldut ramas. Se baga la cuptor nu prea fierbinte. Cand este gata se presara cu zaharul de pudra ramas. Se consuma caldut, dar este bun si rece.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.