Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 oua
200 g zahar
200 g faina
1/2 plic praf de copt
6 linguri ulei
3 4 picaturi esenta de vanilie
100 g capsuni
Mod de Preparare: Capsunile se spala, se taie in doua sau mai mici daca aveti capsuni mari si se pun la scurs se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, care se adauga treptat. Separat galbenusurile se amesteca cu cele 6 linguri de ulei, si peste ele se adauga albusurile spuma. Se amesteca bine pana la omogenizare, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt, si se amesteca cu grija la la incorporarea acesteia. La final se esenta si se amesteca bine. Intr o tava tapetata cu hartie de copt, se toarna compozitia si peste ea se aseaza una cate una, capsunile. Se da tava in cuptorul, preincalzit in prealabil, la 175 de grade, timp de 30 de minute sau pana trece testul scobitoarea. Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Adina va doreste Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.