Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 oua
250 g faina
250 g zahar + 4 linguri de zahar
6 linguri ulei
4 linguri apa
1/2 plic praf de copt
2 pliculete zahar vanilat
o lingura coaja rasa de lamaie
15 – 20 prune
Mod de Preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul si apa, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Albusurile se mixeaza cu zaharul pana ce se intaresc ca de bezea.
Se adauga cu lingura usor, de jos in sus galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt compozitia obtinuta se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Prunele se spala, se taie jumatati sau sferturi, se trec prin zahar si se pun peste compozitie se da la cuptor la temperatura de 160 grade, timp de 30 de minute sau pana trece testul scobitoarei dupa cele 30 de minute.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.