Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 morcovi, rasi,
300g faina,
200g zahar,
150ml ulei,
4 oua,
100g nuci tocate,
o lingurita de praf de copt,
o lingurita de bicarbonat de sodiu,
o lingurita de scortisoara,
un praf de nucsoara
un praf de sare.
Pentru glazura
200gr crema de branza dulce
100g unt,
200g zahar pudra,
1 lingurita esenta de vanilie
100g nuci tocate.
Mod de Preparare: Amestecati faina, bicarbonatul, praful de copt, uleiul, zaharul si ouale, adaugati mirodeniile, si la sfarsit morcovii si nucile. Turnati compozitia in tava unsa cu unt, si bagati-o la cuptor, la 180 grade pentru 20 de minute - o sa stiti ca e gata facand testul cu scobitoarea. In timp ce prajitura se raceste faceti glazura din crema de branza, 100g unt, 200g zahar pudra, 1 lingurita esenta de vanilie si 100g nuci tocate. Intindeti glazura pe deasupra, si o bagati la frigider.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.