Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800gr-1kg ciuperci champignon mai maricele (cam 12-14 bucati)
500 gr carne tocata de pui
2 cepe potrivite
o rosie
condimente dupa gust (sare, piper, curry, boia de ardei dulce sau iute...)
patrunjel verde
150-200 gr casacaval
Mod de Preparare: Am curatat ciupercile si le-am lasat sa se usuce de apa. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat, apoi carnea de pui am lasat-o pana a devenit albicioasa, apoi am adaugat si coditele ciupercilor taiate cubulete marunte si am lasat pe foc pana s-a evaporat apa de la ciuperci. Am adaugat condimentele, sare, piper, boia de ardei, curry, rosia tocata si ea cubulete, patrunjelul si am mai lasat-o pana s-a evaporat si sucul de la rosie. Am umplut ciupercile cu compozitia rezultata, am uns o tava cu ulei, am pus ciupercile si am bagat-o la cuptor pentru 20 de minute. Am scos tava si am pus pe fiecare ciuperca cate o gramajoara de cascaval ras si am bagat tava din nou la cuptor pana s-a rumenit cascavalul.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.