Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 mere mari Ionathan
2 linguri cu visine din compot
2 linguri cu suc de portocale
2 oua
50 g nectar de pere (sau suc mai gros)
250 g branza dulce de vaci
3 linguri de gris
1 lingurita de praf de copt
1 lingurita de ulei, sare
Mod de preparare: Speli merele, le tai in sferturi, le scoti semintele si le tai in feliute. Le pui intr-un castron la marinat cu visinele din compot, in sucul de portocale. Ouale, nectarul de pere, branza de vaci, sarea, grisul si praful de copt le amesteci bine, cu o lingura de lemn, pana obtii o masa cremoasa. Adaugi si fructele marinate. Ungi cu ulei o forma de copt termorezistenta si apoi rastorni amestecul de branza. Pui tava in cuptor (temperatura moderata) si coci sufleul circa 40 de minute. Il poti aduce la masa atat caldut, cat si rece. Daca vrei, pudreaza desertul cu zahar pudra.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.