Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 varza medie
1 lingurita sare
1/4 lingurita piper
1/4 lingurita zahar
1 lingurita cimbru
1 foaie dafin
1/2 pahar bors
1 lingura bulion
1 ceapa mica
1 cana apa
patrunjel proaspat
Mod de Preparare: Se toaca varza si se „framanta" cu sare, piper, zahar si cimbru. Se pune ulei la incins si se caleste ceapa, adaugati si bulionul sa se prajeasca putin iar apoi puneti varza, amestecati si acoperiti cu un capac. Aceasta isi va pierde din volum si se va inmuia. Adaugati apa si borsul, amestecati din nou si transferati la cuptor. Vasul sa fie in continuare acoperit, pentru ca varza sa fiarba in suc propriu si in bors. O tineti aproximativ 20 de minute iar in ultimele 10 minute descoperiti vasul. Cand sunteti gata sa o serviti presarati patrunjel proaspat deasupra.
Adina va dorește Poftă bună!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.