Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru aproximativ 50 de gogosi:
1 kg faina 000
50g drojdie
100g zahar
2 plicuri zahar vanilat
esenta vanilie
coaja rasa de lamaie
400ml lapte caldut
50ml ulei
un praf de sare.
pentru prajit 1 l ulei
zahar pudra amestecat cu 1-2 plicuri zahar vanilat.
Gem de capsuni.
Mod de Preparare: Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuniEtapa 1 In laptele caldut, se dizolva zaharul si zaharul vanilat, iar dupa ce s-a amestecat bine se adauga si sarea, coaja rasa de lamaie si esenta. Intr-un castron se pune faina si drojdia dizolvata cu putin lapte si restul de lapte cu zahar si uleiul. Se framanta bine aluatul si se lasa la crescut ptr 30 minute. Dupa ce a crescut bine aluatul se fac diverse forme care se lasa simple sau se umplu cu gem. Se mai lasa la crescut ptr 15-20 min. Dupa ce au crescut, gogosile se prajesc in uleiul incins si se scot pe hartie prosop. Se dau prin zahar pudra amestecat cu 1- 2 plicuri zahar vanilat.
Adina va doreste Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.