Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
375 g faina
500 g dovleac copt
1 lingurita cu praf de copt
200 g zahar
4 oua
3 lingurite cu scortisoara macinata
300 g nuca zdrobita
gem de caise/ prune
sare
Mod de preparare: Trage nuca intr-o tigaie pentru 2-3 minute, pana cand incep aromele sa se degaje. Mixeaza intr-un blender dovleacul si adauga la final scortisoara. Intr-un vas, amesteca faina cernuta cu praful de copt si un praf de sare (pentru a potenta aromele). Bate ouale separat incorporeaza-le impreuna cu piureul de dovleac in amestecul de faina. Adauga in compozitie un sfert de nuca si toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da la cuptor, la foc mic, pentru 45-50 de minute. Scoate prsjitura si unge-o cu gemul preferat, apoi pune deasupra restul de nuca zdrobita. Preseaza usor. Taie in patrate dupa ce prajitura cu dovleac si nuca s-a racit bine.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.