Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
aluat de cozonac
1 borcan cu gem
100 g nuci
zahar pudra
Pentru umplutura:
500 g branza dulce
100 g stafide
2 oua
2 linguri cu zahar
2 pliculete cu zahar vanilat
Mod de preparare: Intr-un castron, trece branza printr-o sita. Incorporeaza ouale batute bine cu zaharul si zaharul vanilat. Adauga stafidele si coaja de lamaie si lasa la rece cateva minute. Intinde aluatul de cozonac si taie patrate mai mari. Pe jumatate din patrate, pune cate o lingura cu gem amestecat cu nuci tocate sau migdale si pe cealalta jumatate pune cate o lingura cu amestecul de branza. Pliaza aluatul si apasa usor pe margini ca sa nu iasa umplutura. Asaza pachetelele intr-o tava unsa cu ulei sau unt si coace-le la cuptor la foc moderat 40-45 de minute. Dupa ce s-au racorit putin, pudreaza-le cu zahar pudra din belsug.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.