Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 borcan 400 g Nutella
50 g unt
3 oua
140 g faina
1/3 lingurita praf de copt
25 g cacao
2 pere
50 g alune de padure
2 linguri gem caise sau macese
Mod de Preparare: Intr-un castron se mixeza crema de ciocolata, untul si ouale pana se omogenizeaza. Faina, praful de copt si cacao se cern peste crema rezultata si se incorporeaza cu ajutorul unei linguri mari. Se tapeteaza o tava (23-26 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia. Perele se taie in patru si curata de coaja si cotor. Fiecare sfert se cresteaza pe lungime de 3-4 ori cat de adanc se poate cu un cutit ascutit. Sferturile de para se aseaza in forma de cerc. Se presara alunele de padure, iar cu ajutorul unei pensule se ung perele cu gemul de caise sau macese. Se baga in cuptorul preincalzit la 160 grade pentru 40 minute. Testul scobitorii nu se face acestei prajituri. Cu pensula se mai ung o data perele pentru a nu isi schimba culoarea. Se lasa se se raceasca putin si se savureaza. Se poate servi alaturi de frisca sau inghetata de vanilie.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.