Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 borcan gem de capsune
250 g faina
3 linguri cu miere
25 g drojdie
1/2 lingurita cu sofran
1 lingura zahar
5 linguri cu ulei
50 ml apa calda
1/4 lingurita cu bicarbonat
1 lingurita cu zeama de lamaie
fulgi de migdale
sare
Mod de preparare: Cerne faina si inglobeaza mierea, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, uleiul, un praf de sare, sofran si drojdia si zaharul dizolvate in apa calda. Framanta toate aceste ingrediente pana obtii un aluat potrivit de tare. Lasa-l sa se odihneasca aproximativ o ora. Intinde din aluat doua foi. Asaza prima foaie intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Unge foaia cu dulceata si acopera cu cealalta foaie. Intinde deasupra restul de dulceata si presara migdalele. Aluatul ramas pe margine, taie-l (ramasitele de aluat se rad deasupra). Coace la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.