Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g nuca
1 borcan cu marmelada
Pentru aluat:
500 g faina
250 g margarina
100 ml apa foarte rece
2 linguri cu zahar
1/2 lingurita cu sare
Mod de preparare: Cerne faina intr-un castron. Fa in mijloc o adancitura si pune sarea si zaharul. Toarna treptat apa, apoi incorporeaza margarina. Framanta toate aceste ingrediente pana cand vei obtine un aluat fin si omogen. Acopera-l cu folie si lasa-l la rece minimum o ora. Intinde o foaie potrivit de groasa si aseaz-o intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Inteapa tarta din loc in loc cu furculita sau o scobitoare si coace la cuptor, la foc moderat, 15 minute. Pune deasupra marmelada amestecata cu nuca tocata mai mare si lasa la cuptor aproximativ 15 minute. Tarta cu nuca si marmelada se poate servi calda sau rece alaturi de un vin fiert cu mere.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.