Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 bucăţi de peşte file,
4-5 linguri de ulei de măsline,
un fir de praz sau o ceapă,
un ardei gras roşu,
un morcov,
două roşii,
o lingură mare de pesmet,
o legătură de mărar sau pătrunjel,
o lămâie,
sare şi piper.
Mod de preparare: Se toacă mărunt partea albă a prazului sau ceape. Roşiile decojite şi ardeiul se taie cubuleţe. Morcovul se dă prin răzătoare. Se încinge uleiul şi se călesc legumele cam cinci minute, după care se adaugă sare, piper şi verdeaţă tocată. Apoi, se stinge focul. se presară pesmetul, iar compoziţia se va îngroşa puţin. După ce s-a răcit, se pune umplutura de legume pe patru dintre fileuri, iar celelalte patru se pun deasupra. Fileurile se prind între ele cu scobitori, în capăt şi în lateral. "Portofelele" obţinute se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se stropesc cu ulei şi zeamă de lămâie. Se pune sare şi piper şi se bagă la cuptor circa 25 de minute, la foc potrivit.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.