Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
50 g biscuiti digestivi
50 g migdale
50 g unt topit
250 g crema de branza
1/3 cana zahar pudra
½ lingurita scortisoara
2 oua
250 ml iaurt simplu
3 linguri faina
sare de lamaie
1 lingura suc de lamaie
Pentru servire:
125 ml frisca
scortisoara
Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Sfaramitati biscuitii, apoi amestecati cu migdalele si untul topit. Puneti compozitia intr-o tava de tarta de 20 cm, apasand marginile cat puteti. Puneti amestecul la frigider. Bateti crema de branza pana ce devine omogena. Adaugati zaharul, scortisoara, ouale, iaurtul, faina, sarea de lamaie si sucul de lamaie, avand grija ca fiecare ingredient sa fie bine amestecat inainte de a-l adauga pe urmatorul. Turnati compozitia in tava deja pregatita si coaceti timp de 40-50 de minute. Lasati-o apoi sa se raceasca in tava. Pentu a servi, turnati frisca si putina scortisoara.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.