Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 oua;
1 caza zahar;
1 cana ulei (sau untura);
2 lingurite esenta de rom;
2 lingurite esenta de vanilie;
1 pliculet praf de opt;
1 lingurita sare;
800 gr faina
400 gr gem prune.
Mod de Preparare: Ouale si zaharul se mixeaza bine pana se topeste zaharul, se pune uleiul, esentele de rom si vanilie, praful de copt si sarea se mixeaza bine apoi se presara faina peste si se amesteca pana cand compozitia devine un pic tarisoara. Se da drumul la cuptor sa se incalzeasca, se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pastereaza un sfert din coca pentru ras iar restul se pune in tava si se intinde cat e tava, apoi se unge cu gemul de prune si se rade coca deasupra. Se pune prajitura la cuptor timp de 40-60 min la foc mic. Se scoate si se presara cu zahar vanilinat.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.