Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg ciuperci
2-3 linguri sos de rosii
o ceapa
sare
piper
oregano
marar
cascaval ras
50 ml vin alb
Mod de preparare: Curata ciupercutele de pielita, la fel si coditele. Pe acestea din urma le toci marunt. Pune ceapa in putin ulei intr-o tigaie si adauga apoi coditele ciupercilor (chiar si cateva palarii mai mici sau care s-au rupt la curatat - tocate si ele in cubulete), usturoiul tocat marunt, oregano, sare, piper, marar si lasa putin la fiert. Pune si cateva linguri de sos de rosii si lasa la fiert inca vreo 5 minute. Intr-o tava (in care ai pus apa si vin alb atat cat sa-i acopere fundul) asaza palariile ciupercilor si umple-le cu compozitia de mai sus. Da cuptorul la foc potrivit timp de 30-40 de minute. Serveste aceste ciupercute calde, pe post de garnitură.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.