Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
180 g zahăr
75 g unt
2 ouă
200 ml lapte
2 căni de făină
2 linguriţe de praf de copt
o linguriţă de scorţişoară pudră
o linguriţă de nucşoară
o linguriţă de zahăr amestecat cu scorţişoară
Mod de preparare: Amestecaţi zahărul cu untul, apoi bateţi bine amestecul, până se topeşte zahărul şi crema capătă o culoare gălbuie. Adăugaţi ouăle, laptele, făina, praful de copt, scorţişoara şi nucşoara, apoi bateţi bine amestecul, până la omogenizarea ingredientelor. Turnaţi amestecul într-o formă cu diametrul de 20 de centimentri, antiaderentă, unsă cu unt, apoi coaceţi prăjitura la temperatura de 180ºC, până ce marginile încep să se desprindă de vas. Presăraţi prăjitura cu zahărul amestecat cu scorţişoară, apoi lăsaţi 5 minute la cuptor, pentru glazurare.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.