Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru foi:
400 g faina
100 g unt
3 linguri cu zahar
5 linguri cu faina
1 ou
1 lingurita cu amoniac
Pentru crema:
200 g zahar
500 ml lapte
1 pachet de unt
3 oua
3 linguri cu faina
1 fiola cu esenta de vanilie
200 ml smantana de frisca
zeama de lamaie
sare
Mod de preparare: Amesteca toate ingredientele pentru foi si imparte compozitia in patru bucati. Intinde tot atatea foi si coace-le pe dosul unei tavi tapetate cu hartie de copt. Pentru crema, amesteca zaharul cu faina si ouale. Toarna treptat laptele infierbantat in care ai pus un strop de sare, amesteca, apoi pune la bain-marie sau pe foc mic. Fiebe pana ce se intareste. Da deoparte si toarna doua linguri cu zeama de lamaie si lasa sa se raceasca. Cand s-a racit, adauga untul moale (nu topit), esenta de vanilie, frisca batuta spuma si amesteca. Umple foile cu crema si presara deasupra ornamente din ciocolata.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.