Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g biscuiti populari
250 g zahar
100 g ciocolata neagra
100 g margarina
50 g cacao
100 g nuca
120 ml lapte de cocos/ apa
esenta de rom
pesmet
zahar prudra vanilat
Mod de preparare: Pune biscuitii intr-o tava si pune-o la cuptorul incins pentru cateva minute (dar fara a-i rumeni prea tare). Zdrobeste nuca si trage-o in tigaie 2-3 minute. Las-o deoparte. Toarna lichidul intr-o craticioara impreuna cu zaharul. Cand s-a legat siropul, pune cacaua cernuta si amesteca sa nu se formeze cocoloase. Pune apoi ciocolata rupta bucati si margarina. Lasa pe foc pana ai obtinut un lichid cremos. Toarna-l fierbinte peste biscuitii rupti bucati. Aromatizeaza cu esenta de rom dupa gust si pune compozitia de salam de biscuiti de post pe o folie alimentara presarata cu pesmet si zahar pudra vanilat. Strange capetele foliei si da forma salamului de biscuit si lasa-l la rece cateva ore (sau peste noapte) inainte de a-l taia felii. In functie de gust, adauga in compozitie visine din visinata ori bucatele de rahat.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.