Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 cartofi mari
200 g carne porc
2 rosii
3 lingurite unt
1/2 cana cascaval razuit
sare si piper dupa gust
Mod de preparare: Alegeti cartofii mai mari si ii spalati bine. Puneti-i la fiert timp de 20 de minute cat sa se inmoaie usor. Ii scoateti pe un platou, ii treceti printr-un jet de apa rece si ii stergeti bine. Taiati-i pe jumatate, pe lung, si incercati sa ii scobiti usor pe mijloc. Porniti cuptorul la 190 grade C si pregatiti o tava pentru copt in care ati pus hartie speciala. Intre timp, taiati carnea de porc in cubulete si o rumeniti in tigaie, cu putin ulei. Taiati si rosiile tot in cubulete. Pasul urmator este asamblarea cartofilor. Ungeti cu jumatate de lingurita de unt fiecare bucata de cartof. Untul trebuie sa ajunga atat in locul din care ati scos miezul cat si pe margini. Adaugati carnea, cascavalul si rosii si presarati sare si piper. Asezati cartofii umpluti in tava si ii lasati la copt timp de 30 de minute, pana devin aurii si rumeniti.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.