Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg cartofi rosii,
300 gr carne (porc, vitel, vaca),
o ceapa mare,
1 oua pt. galuste,
faina,
sare, piper, vegeta,
chimen, boia de ardei,
1-2 morcovi,
1 ardei gras rosu,
1-2 rosii
Mod de Preparare: Curatam cartofii si ii taiem cubulete, taiam carnea tot in cubulete, curatam ceapa si taiem pestisor. Calim ceapa in ulei pana devine sticloasa adaugam carnea si prajim pana ce carnea devine alba, adaugam apa, si fierbem pana e aproape gata, adaugam morcovii taiati rondele, cartofii, condimentam cu sare piper, vegeta, boia de ardei, chimen, punem si ardeiul gras si rosiile, adaugam apa si lasam la fiert. Acum facem galustele: 1 oua, faina cat cuprinde. Fierbem galustele separat in apa cu sare si punem deoparte. Cand gulasul este gata adaugam galustele si amestecam, punem capacul si lasam putin asa putin inainte de servire. Se poate adauga si smantana dupa gust, si ardei iute.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.