Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
260 g ciocolata cu 50% cacao
2 linguri miere
600 ml smantana pentru frisca
2 plicuri ness
1 lingurita scortisoara
unt pentru uns tava
cacao pentru tapetat tava si servit
Mod de Preparare: Pe baie de abur se topeste ciocolata impreuna cu mierea si 200 ml smantana. Intr-un vas mare se bate cu mixerul restul de smantana si se adauga 2 pliculete de ness (4 lingurite) si o lingurita de scortisoara. Dupa ce s-a racit sosul de ciocolata se adauga peste frisca. Si se amesteca usor cu o lingura mare de metal. Apoi se unge cu unt o forma de tort si apoi se tapeteaza cu cacao, cu diametrul de 23 cm si se rastoarna crema. Se acopera cu folie alimentara si se pune in frigider unde se lasa cat mai mult pentru a se intari mai bine - de preferat peste noapte.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.