Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru blat:
8 ouă
8 linguri zahăr
8 linguri unt topit
un plic zahăr vanilat
7-8 linguri făină
Pentru cremă:
300 g ricotta
4-5 gălbenușuri
300 g zahăr pudră
400 ml frișcă naturală
3-4 piersici
50 g unt topit
fulgi de ciocolată
Mod de Preparare: Se separă ouăle, albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul și zahărul vanilat, gălbenușurile și untul. Se cerne făina și se adaugă la sfârșit, amestecându-se ușor să nu se formeze cocoloașe. Se tapetează tava cu hârtie de copt și se toarnă compoziția. Se coace la foc potrivit. Se separă gălbenușurile și se freacă cu zahărul. Se adaugă şi ricotta și se obţine crema. Piersicile se călesc în unt. Se taie blatul, se așază piersicile, un strat de cremă, blat și apoi frișcă. Se ornează cu ciocolată.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.