Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
225 g unt
225 g zahăr
4 ouă
225 g făină
3 linguri lapte
o fiolă subţire esenţă de vanilie
2 linguri cacao
Pentru servit:
10 prune din compot
200 ml frişcă
100 g migdale
Mod de preparare: Într-un vas, se freacă untul şi zahărul până ce devin o cremă spumoasă. Se adaugă apoi ouăle, unul câte unul, amestecând după fiecare. Se pun făina, vanilia şi laptele şi se amestecă. Aluatul se împarte în două şi într-una dintre părţi se pune cacao şi se amestecă. O tavă de 20 cm se tapetează cu hârtie de copt şi se toarnă aluatul alb, peste care se toarnă aluatul de cacao. Cu o scobitoare sau cu coada unei linguriţe se amestecă uşor, astfel încât cele două compoziţii să se întrepătrundă. Se coace pentru 45 de minute. Se scoate, se lasă la răcit, apoi se taie bucăţi şi se ornează cu frişcă, prune din compot bine scurse şi migdale.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.