Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
7 oua
210 g zahar pudra
200 g faina
½ pliculet cu praf de copt
2 linguri cu cacao
100 g nuci macinate
Pentru crema
120 g nuci macinate
120 ml lapte
80 g zahar pudra
1 pliculet cu zahar vanilat
200 g unt
1 lingura cu rom
figurine pentru decor
Mod de preparare: Amesteca spuma ouale cu zaharul. Treptat, incorporeaza faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacaua, apoi nucile. Toarna aluatul intr-o forma cu peresi detasabila, tapetata cu hartie de copt si coace 35-35 de minute la foc mic. Scoate din forma si lasa sa se raceasca. Intre timp, pregateste crema. Pune pe foc mic laptele cu nucile, zaharul si vanilia, amestecand mereu. Da deoparte si lasa sa se raceasca. Bate untul separat si incorporeaza-l treptat in crema de nuci. Aromatizeaza cu rom. Feliaza blatul si pune o jumatate din crema fina de nuci intre foi. Acopera cu restul de crema, orneaza dupa preferinta si talent si pune tortul cu crema fina de nuci la rece.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.