Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 gr faina
6 oua
1lingurita si jumatate de praf de copt
4 linguri de ulei
200 gr masline (taiate)
200 gr cascaval ras
100 gr gogosar murat
200 gr muschi/salam (optional)
Mod de Preparare: Bateti bine ouale cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Adaugati faina in ploaie si praful de copt si apoi uleiul mixand in continuare. Mixati doar cat sa incorporati uleiul. Adaugati apoi cascavalul, maslinele, gogsoarul si carnita si amestecati bine cu o lingura/spatula. Turnati compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dati la cuptor la foc potrivit pentru 30-40 de minute sau pana o scobitoare introdusa in mijlocul checului iese curata. Serviti ca aperitiv, rece sau cald sau ca gustare la scoala ori la serviciu.
Adina va doreste Pofta buna!
29.12.2013 la 21:00
Mulţumesc, doamnă Adina, pentru toate sugestiile date! La mulţi ani alături de frumoasa dumneavoastră familie!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.