Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 fileuri de peste (cod, dorada, macrou, crap)
300 g rosii cherry
2 linguri cu ulei (sau unt daca nu postesti)
1 catel de usturoi
100 g pesmet
50 g alune crude
1 lingura cu seminte de susan
1 lingura cu seminte de floare-soarelui
patrunjel verde
ulei pentru uns
sare
piper
Mod de preparare: Incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca. Pune usturoiul feliat si lasa-l cat se aureste si parfumeaza grasimea, apoi scoate-l. Adauga pesmetul, alunele si semintele de floarea-soarelui zdrobite si semintele de susan. Amesteca sa nu se arda si tine pe foc doar pana amestecul capata o culoare aurie. Da deoparte, pune patrunjelul verde tocat marunt, sare si piper dupa gust. Asaza intr-o tava unsa cu putin ulei fileurile de cod, presara deasupra sare si piper, zeama de lamaie dupa gust si pune pe fiecare bucata de peste amestecul de pesmet si seminte. Asaza in tava, pe langa fileuri, rosiile cherry si da la cuptor 20-25 de minute. Serveste imediat.
Adina va doreste Pofta Buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.