Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pui
200 g ciuperci
1 ceapa
1 rodie
3 fire de telina apio
3 linguri cu unt
50 ml otet balsamic
1 mar
rozmarin
sare
Mod de preparare: Toaca marunt ceapa, taie in felii foarte subtiri telina, la fel ciupercile. Pune la incins doua linguri cu si caleste iute ceapa, apoi telina si ciupercile. Potriveste de sare si lasa sa se racoreasca. Desfa rodia in bobite si adauga-le in amestecul de umplutura. Spala bine puiul si umple-l cu amestecul preparat, apoi inchide gaura cu un mar curatat de coaja. Pune puiul in tava si freaca-i bine pielea cu otet balsamic (ajuta la fragezire), unge-o cu untul ramas. Rupe cracutele de rozmarin in bucati mici si infige-le in pielea puiului ca sa aromatizeze carnea. Toarna un pahar cu apa in tava, inveleste totul in folie de aluminiu si da la cuptor doua ore, la foc mic. Verifica din cand in cand daca mai e nevoie de apa. Cu o jumatate de ora inainte de final, scoate folia si lasa puiul sa se rumeneasca frumos.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.